Perla Michiels-Domínguez

Ik fotografeer heel graag. Sinds wanneer? Dat weet ik niet, al heel lang. Als ik ergens naartoe ging, had ik het altijd bij me. Als ik aan het fotograferen ben, vliegt de tijd zomaar voorbij. Ik ben constant aan het kijken en vaak als ik ergens zonder fototoestel ben denk ik aan de beelden die ik gemaakt zou kunnen hebben.

Sinds 1999 woon ik in Nederland. Ik heb de cursus Vooropleiding Fotografie aan de Academie voor de Kunst in Utrecht gedaan. Ik fotografeerde analoog en drukte zelf mijn foto's af in de doka. Het moment waarop je foto begint te verschijnen op het papier vind ik zo magisch! Onbeschijfelijk.

Ik ben al jaren lid van de fotoclub. Ik vind het een leuke manier om met verschillende soorten fotografie te experimenteren en van elkaar te leren. Ik fotografeer het liefst mensen en macrofotografie vind ik ook heel interessant.

De laatste jaren heeft zwangerschapsfotografie mijn aandacht gekregen. Het fotograferen van babies en kinderen vind ik ook fascinerend. Daarom heb ik zelf gekozen om me in dit soort fotografie te specialiseren.

Meer foto's zijn te zien op mijn website: www.perlafotografie.nl.