Marguérita Meindersma

Mijn naam is Marguérita Meindersma, 69 jaar. Ik heb vele hobby's en zit dus niet bepaald achter de geraniums. Een van mijn hobby's is fotografie en ik doe dat ook al heel lang maar op een of andere manier ontsteeg ik niet het niveau van mooie kiekjes schieten (al is daar m.i. ook niets mis mee als dat is wat je wilt). Daarom heb ik een aantal jaren geleden geïnvesteerd in een full-frame Sony A7iii camera met daarbij een paar goede kwaliteit lenzen en heb ik kort daarop enkele cursussen en workshops gevolgd.

Ja en dan? Ik heb toen besloten lid te worden van een fotoclub en wel omdat ik mijn fotografie op een hoger plan wilde tillen maar daarnaast, niet onbelangrijk, ook in contact te komen met mede-fotografen. Omdat ik midden in Coronatijd lid werd is er van het laatste nog niet zo heel veel gekomen maar dat gaat nu veranderen.

Het mooie aan het lidmaatschap is dat je wordt "gedwongen" buiten je comfortzone te fotograferen waardoor je veel leert, mede doordat foto's ook gezamenlijk worden besproken en becommentarieerd. Wat ik uiteindelijk wil bereiken is een eigen signatuur maar vooralsnog vind ik dat lastig maar al doende leer ik...

 

Foto's van Marguérita: