Lidmaatschap

Leuk dat u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap bij Fotoclub Almere.

We hebben u als enthousiast hobbyfotograaf dan ook veel te bieden: een boeiend jaarprogramma, clubuitjes, deelname aan exposities, mentoraten, werkgroepen, fotoprojecten enz. Dit alles kunnen we u alleen bieden doordat onze leden actief meewerken aan het realiseren van al deze activiteiten.

We verwachten dan ook van onze nieuwe leden dat ze na verloop van tijd op één of andere manier bijdragen aan de activiteiten van de club. De werkzaamheden zijn heel divers. Het varieert van het opruimen van de materiaalkast tot het organiseren van een expositie.

Het is dus niet alleen “halen” bij Fotoclub Almere maar ook “brengen”.

We hebben gemerkt dat veel mensen een lidmaatschap overwegen om via het lidmaatschap te leren hoe hun camera werkt. Als u nog helemaal geen ervaring heeft adviseren wij u om eerst een basiscursus te gaan volgen. Als u echter de handen uit de mouwen steken geen probleem vindt en uw camera al redelijk onder de knie heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres en bent u van harte welkom als nieuw lid!

De vaste clubavond is de donderdag, van 20.00 uur tot 22.30 uur (behalve in de schoolvakanties en op feestdagen). Het clubgebouw is:

Buurtcentrum "Het Kardoes"
J.G Suurhoffstraat 45
1314NR Almere

Het Informatieboekje van de Fotoclub biedt allerlei interessante weetjes voor nieuwe en bestaande leden. Meer informatie kunt u krijgen via ons secretariaat.

 

Contributie

Ons clubseizoen loopt van september tot en met juni. Wie vóór het einde van de maand oktober lid is betaalt het volledige bedrag; daarna geldt er een gereduceerd tarief. Het rekeningnummer van de fotoclub is IBAN: NL73 INGB 0007330451.

 

Contributie

Volledig seizoen

 € 110,00 

November

€ 90,00 

December

€ 80,00 

Januari

€ 65,00 

Februari

€ 55,00 

Maart

€ 45,00 

April

€ 35,00 

Mei

€ 22,50 

Juni

€ 12,50 

Download hier het inschrijfformulier.

 

Lidmaatschap opzeggen

U kunt uw lidmaatschap opzeggen door een email te sturen naar het secretariaat. Dit dient te gebeuren voor het einde van het seizoen.